PT2612 TERRARIUM 60X45X60CM Expand

PT2612 TERRARIUM 60X45X60CM

EXO-TERRA

388522

Nieuw

PT2612 TERRARIUM 60X45X60CM

Meer details

178,35 €

incl. BTW

Natural Terrarium Medium/Tall

60 x 45 x 60 cm / 24” x 18” x 24” (WxDxH)

 

- Voorruitverluchting

- Dubbele deur om ontsnappen te voorkomen

- Waterdichte bodem

- Verhoogde bodemkader

- Roestvrijstalen afdekscherm in metaalgaas

- Slot om ontsnappen te voorkomen

- Eenvoudige vergrendeling van het afdekscherm

- Afsluitbare openingen voor draden en leidingen

- Uitsparing in de achterwand voor draden en leidingen

 

Het Exo Terra glasterrarium is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën ontworpen door Europese herpetologen. De vooraan openende deuren vergemakkelijken het voeren en onderhoud. Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt ontsnappen en de deuren kunnen afzonderlijk geopend worden. De volledig uit staalgaas bestaande bovenzijde laat UVB en infrarood door, en kan in zijn geheel worden weggenomen en vergemakkelijkt het inrichten en onderhoud. Aan beide achterzijden van het draadrooster zijn vijf afsluitbare ingangen voor snoeren en buizen voor het gebruik in het terrarium van Heat Wave Rocks, Waterfalls, sensoren, enz.. Door de verheven terrariumbodem kan een substraatverwarmer onderaan worden aangebracht om een deel van het grondoppervlak te verwarmen.

 

 De extra hoge voorruit is ideaal voor een dikke bodembedekking (gravende reptielen), een watergedeelte (paludarium) of het aanbrengen van een Exo Terra Reptile Den. De natuurlijke achterwand is in dezelfde kleur als de andere Exo Terra decoratiematerialen (Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, enz.) en biedt extra klimmogelijkheden.

 

Background (rotsachterwand) inbegrepen

 

De Exo Terra rotsachterwand is gemakkelijk te snijden en heeft een uiterst natuurlijk uitzicht. Hij creëert een multidimensionale omgeving, ideaal voor klimmende reptielen of kan simpelweg gebruikt worden om het terrarium te verfraaien. Zijn kleur en textuur zijn zoals alle Exo Terra terrariumdecoraties in perfecte harmonie met hun omgeving, zowel vochtig als droog.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Accept

Site use cookies