SMOOFL PINEAPPLE ICE MIX 105GR Expand

SMOOFL PINEAPPLE ICE MIX 105GR

787329

Nieuw

6,99 €

incl. BTW

SMOOFL PINEAPPLE ICE MIX - 105GR

Met deze ijsjesmix met echte stukjes ananas maak je zelf een lekkere verkoeling voor je hond. Los de mix op in water, even goed roeren en dan een nachtje in de vrieskast. Zelf ijsjes maken was altijd al een leuke vakantie-activiteit voor jong en oud. Nu wordt het dat ook voor je hond.

Bij Smoofl geloven we in het snuifje liefde dat je spontaan toevoegt aan het ijsje voor je hond(en). Het is jouw geheime ingrediënt waarmee elk likje hondenijs net dat tikkeltje lekkerder smaakt. Maak zelf een hondenijsje op maat van je lieverd(s): van kleine ijsblokjes tot een stevige frisco. Los de mix op in water, even goed roeren en dan een nachtje in de vrieskast. Dat volstaat voor een heerlijke verkoeling voor je hond: simpeler kan haast niet! We hebben deze verfrissende mix met abrikoos speciaal samengesteld zodat je een portie plezier kunt delen met je beste vriend.

Deze mix voor een hondenijsje is aan het metabolisme van je hond aangepast. De mix heeft een meer aangepaste suiker/vet verhouding dan mensen-ijs en is lactosevrij. Zo kunnen alle grote en kleine furriends lekker Smooflen deze zomer.
Honden vinden hem lekker puur natuur, maar je kan hem ook als basis gebruiken voor je eigen creatieve recept.

 

12 houten ijsstokjes inbegrepen. Goed voor +-12 ijsjes voor een kleine hond en +-6 voor een grote. 1 ijsje per dag onder toezicht laten opeten. De houten ijsstokjes zijn niet eetbaar.

Samenstelling: fructose, tapioca zetmeel, abrikoos, guar gum, natuurlijk aroma: abrikoos, paprika extract, anti-klontermiddel: silica.
Label Info:0.25% eiwit – 0.20% vetgehalte – 0.30% ruwe celstof – 2.89% ruwe as – 3.90% vocht

Inhoud: 105g – 3,70 oz

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Accept

Site use cookies