BIOBOOSTER + 24000 Expand

BIOBOOSTER + 24000

Aquatic Science

706254

Nieuw

65,55 €

incl. BTW

BIOBOOSTER +24000

Biobooster+ is een geconcentreerde formulering die de werking van nuttige micro-organismen in de vijver stimuleert. Het effect op organische vervuiling is reeds zichtbaar na enkele uren. Biobooster+ gaat vervolgens de ontwikkeling van bacteriën versterken, wat leidt tot een verwijdering van afval. Een formulering zonder fytoproducten of giftige stoffen voor de filtratie, zorgt ervoor dat het milieu en de vissen er sterker en gezonder mee worden. Op langere termijn zal het gebruik van Biobooster+ en Bactogen samen met onze hoogwaardige voeding Ichi Food de vorming van slib in uw vijver sterk verminderen, alsook de filtervervuiling.

Gebruik : De bus goed schudden voor gebruik. Het water in de vijver moet een goede stroming hebben en de filterinstallatie goed werken. Met een watertemperatuur vanaf 14°C, Biobooster+ toebrengen op het wateroppervlak. Begin na enkele minuten het afval te verwijderen dat op het oppervlakte komt drijven. Hoe meer afval men verwijdert van het oppervlak, hoe beter het resultaat. De vorming van wat schuim is normaal en van voorbijgaande aard. Het water kan wat troebel worden maar dit verdwijnt na enkele dagen. Zet de behandeling met Bactogen verder. Gebruik Biobooster+ regelmatig maar respecteer een tijdspanne van minstens 15 dagen tussen twee behandelingen.

Dosering : 4 maatbekers of 60 gr Biobooster+ per m3.

Opslag : Droog bewaren tussen de 10 en 25°C. Bij normale bewaaromstandigheden kan het product 6 maanden behouden worden.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Accept

Site use cookies