Doooogwash

Zelf je hond wassen maar dan zonder dat je keuken, tuinhuis of badkamer eruitzien als een waterpretpark?  Dat kan!  In de Duponzoo Doooogwash.  De meeste honden zijn waterratten.  Maar dan wel voor de fun, om te spelen.  Wassen is, vaak, een totaal ander verhaal. Hoe gaat het er bij jullie aan toe?  Rustig of eerder een slagveld waarbij hond, badkamer én baasje druipnat zijn?  Weet dat je altijd (bekijk hier de openingsuren) bij Duponzoo’s Doooogwash terecht kan.waar

Stap onze inkomhal binnen en aan je linkerzijde vind je de Doooogwash ruimte.


wat ?

In deze aparte, hygiënische ruimte kan je op een relaxte manier jouw hond(en) een volledige wasbeurt geven in onze wascabine. Ja als je wil, mag je het best een carwash voor honden noemen.

 

PRAKTISCH:

Je hond kan makkelijk de wascabine betreden indien nodig via de opstap. (beschikbaar aan de kassa)  
Voor de veiligheid en de rust kan je je hond op verschillende punten vastmaken zodat die netjes blijft staan terwijl jij de wasbeurt afwerkt.  
De Doooogwash bied je een volledig menu aan voor een all-inclusive wasbeurt. Een standaardbeurt duurt 10 minuten. Of je kan zelf ook kiezen welke stappen uit het programma je verkiest en hoelang. Alles mag, niets moet. 
Water 
Shampoo 
Conditioner 
Vlo- en teekpreventie 
Drogen 
Er is papier aanwezig maar breng gerust zelf de favoriete handdoek van je hond mee. Of de kam als je er een echte brushing van wil maken. 

        Mijn account
        OF